bli

Undertegnede har fulgt med på diskusjonen hos BB etter at Magne gikk ut med at de åpner for eksterne bloggere på forsiden av VGnett. Omtrent samtidig kom nyheten om at Nettby blir nedlagt.  At dette fører til tanker om vgbs fremtid er egentlig bare naturlig, og jeg ser at en del velger å speilblogge på andre portaler, (inntil videre), og at andre har flytteplanene klare dersom hvis så fremt i fall….

Jeg har holdt til her borte i kroken min siden tidenes morgen på vgb, jeg har vært med på vgbs glansperiode og et par omlegginger, jeg har vært med på å holde koken når alt har sett som mørkest ut, jeg har hatt flere dialoger med Magne, jeg har bidratt med support, jeg har deltatt i hylekoret, jeg har vært på opptil flere bloggtreff. Jeg har tråkket i salaten, gått i baret, vært med på halloi og drama her på bloggen. Det har vært smult farvann og store bølger. Jeg har blitt underholdt, provosert, belært og berørt. Jeg har vært frustrert, lei meg og fortvilet over alt som aldri funker som det skal…..  Jeg har møtt mange utrolig spennende og hyggelige mennesker, som har blitt mine ”bloggvenner”, og bloggingen har etter hvert ført til at jeg innimellom får betaling for å skrive, noe jeg er utrolig stolt av.

Og jeg har tenkt og tenkt de siste dagene, og kommet frem til at jeg blir her, og bare her. Det er her jeg alltid har vært, dersom vgb går ad undas skal jeg jaggumeg være med på det også!  Jeg orker ikke å speilblogge, orker ikke å sette meg inn i nye funksjoner og krangle med fremmed teknologi. Blogging skal jo være en artig hobby, og jeg har vel på en måte lært meg å leve med vgb`s  feil og mangler etter alle disse åra.  Bloggen her er min minnebank og mitt fristed. Det er her jeg føler meg hjemme. Så får jeg heller ”stalke” de som flytter fra vgb så godt det lar seg gjøre der ute på den store verdensveven, og eventuelt ta opp til vurdering å begynne å blogge et annet sted hvis alle dystre spådommer skulle gå i oppfyllelse og undergangen kommer.

Samtidig ønsker Jeg eksternbloggerne velkommen. Jeg tror det er viktig og riktig å åpne opp mellom forskjellige bloggportaler, det er mulig det er på denne måten vi kan få de impulsene og det  mangfoldet som etterlyses med jevne mellomrom her inne?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende