..eller hva det nå heter, undertegnede har i hvert fall produsert en avsindig mengde ord de siste ukene. Kommersiell skriving kan det kanskje kalles. Det kommer visst på trykk, i hvert fall noe, det blir gudskjelov lest korrektur på, og honorar er for så vidt et likandes ord :)  (Deadline er derimot et ord som burde fjernes fra det norske språk, jo før jo heller, både på norsk og engelsk)

Kommersiell skriving er vanskelig å kombinere med uforutsigbar fast jobb, for ikke å snakke om skrivesperre, pretasjonsangst, synkende selvtillit og det meste man ellers kan komme på av ugunstige tilstander. Derfor er lettelsen stor over å være i mål, faretruende på overtid, men forhåpentligvis med noe av troverdigheten i behold. Litt å lære har det vært, både av det ene og det andre, mange hyggelige mennesker har man snakket med, og kanskje man muligens har tilegnet seg et snev av det som kan kalles ”rutine” underveis?

Og det rare er at selv om man er så glad over å ha gjort seg ferdig med et oppdrag at man bare sitter og gliser og tenker at aldri om jeg skal påta meg noe sånt igjen…. Så går det bare to dager før man har pådratt seg tanker om mulige innspill til neste utgave! Dette skyldes sannsynligvis enten akutt abstinens eller at man er blitt (for) varm i trøya.

Tid til blogging, bloggbesøk og kommentarer har det ikke blitt mye av, men jeg har såvidt vært innom her og der for ikke å havne helt i bakleksa. Før all denne skrivinga fastslo jeg forskrekket at jeg plutselig hadde registret blogg 3 steder i tillegg til at jeg hadde opprettet eget domene. Og selvfølgelig visste jeg ikke hvor jeg egentlig ville være! Eller jo, jeg vil helst være hjemme hos meg sjøl, men der er det liksom ikke helt ”ferdig møblert” ennå. Jeg hadde rotet med registreringa på bloghog og trodde jeg hadde misforstått ett eller annet. I tillegg hadde jeg pådratt meg et blogdesign på iPublish som er totalt forskjellig fra det jeg vanligvis opererer med og som jeg faktisk liker! (Tro det eller ei).

Men så stikker jeg innom bloghogen i går og oppdager meg selv på forsiden der, og når jeg klikker på linken kommer jeg til vgbloggen min. Det var akkurat slik jeg trodde Sjalle hadde ment at portalen skulle funke; at man enten kunne blogge direkte på bloghog, eller at man kunne registrere bloggen sin der, uansett hvilken portal eller eget domene. Har man aktivitet på bloggen sin, (uavhengig av hvor den befinner seg), vil det syns på bloghogen. Jeg aner ikke om det er Sjalle som har ryddet opp i registreringen min, eller om det er videreutviklingen av selve portalen som gjør at det nå funker som jeg trodde, men jeg er uansett veldig glad :)  Dette betyr at når jeg er ferdig med å møblere mitt nye hjem og vgb har trukket sitt siste sukk, kan jeg bare endre bloggadresse i registreringen på bloghog og MadJoy vil fortsatt befinne seg sammen med stadig flere tidligere vgbloggere :) Er ikke det et fint konsept, eller??

Siden dere har vært så tålmodige og faktisk lest helt ned hit, skal dere få et bilde på kjøpet, litt banalt, men egentlig veldig aktuelt:

Blåveis

Kos dere med våren, den er her! (også sees vi et kommentarfelt i nærheten snart :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende